Vacature - Payroll Administrator

Het bedrijf

Het Sociaal Secretariaat der Notarissen verzorgt sinds meer dan 75 jaar de personeelsadministratie van de notarissen.

Wij verlenen onze kwalitatieve diensten ook aan andere vrije beroepen, zoals advocaten, apothekers, architecten, alsook organisaties van specifiekere aard.

Onze kantoren zijn gelegen op wandelafstand van het Centraal Station in Brussel.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor een correcte personeelsadministratie en loonberekening van de medewerkers van onze klanten. Daarbij ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten wanneer ze vragen hebben over de loon- en personeelsadministratie. Je krijgt een eigen klantenportefeuille en beheert deze van A tot Z.

Profiel

  • Je hebt een goede kennis van de sociale wetgeving;
  • Je moedertaal is Nederlands en je hebt een passieve kennis van het Frans;
  • Je hebt een goede kennis van MS Office;
  • Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma, of evenwaardig door ervaring;
  • Je werkt nauwkeurig en autonoom;
  • Je houdt ervan om met cijfers te werken;
  • Je bent collegiaal en werkt graag samen;
  • Je bent stressbestendig en je weet om te gaan met een zekere werkdruk.

Aanbod

Wij bieden jou een contract van onbepaalde duur (voltijds of 4/5e) in een aangename werkomgeving met flexibel uurrooster, alsook een correcte verloning die rekening houdt met je opleiding en ervaring. Bovenop de voordelen voorzien door de sector (eindejaarspremie, ecocheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, verzekering inkomstenverlies, terugbetaling vervoerskosten, extralegale vakantie), geniet je van aanvullende voordelen zoals: maaltijdcheques, een eventuele jaarbonus en - na de opleidingsperiode - de mogelijkheid om een hybride werkregeling toe te passen (2 dagen op kantoor en 3 dagen telewerken).

Interesse?

Bezorg ons je CV en motivatiebrief via jobs@ssn.be met vermelding: « Payroll Administrator SSN ».

De verwerking van persoonsgegevens is gebonden aan passende beschermings- en veiligheidsmaatregelen.

Als u bij ons solliciteert worden uw cv en sollicitatiebrief, die identificatiegegevens, gegevens over beroep en academische achtergrond bevatten, om redenen van legitiem belang (bv. contact met u opnemen voor een nieuwe baan) gedurende 3 jaar in onze databank bewaard. Deze gegevens worden niet uitgewisseld met derden, tenzij dit wettelijk verplicht is. U kunt steeds alle in de GDPR opgenomen rechten uitoefenen, waaronder het recht op toegang en informatie, het recht op het wissen van gegevens, het recht op beperking van de verwerking, het recht op rectificatie, het recht op bezwaar en het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit, door contact op te nemen met privacy@belnot.be. Wij zorgen ervoor dat al uw persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de geldende privacywetgeving.