Sociaal Secretariaat der Notarissen

SSN Nieuws

23.03.2023
Mijn werknemer is afwezig wegens ziekte. Is hij verplicht om mij een ziektebriefje te bezorgen dat zijn afwezigheid wegens ziekte rechtvaardigt? En klopt het dat er geen ziektebriefje meer moet worden overgemaakt voor de eerste dag arbeidsongeschiktheid?
22.03.2023
Een werkgever kan aan zijn werknemers een zeer voordelige bonus toekennen in functie van de collectieve resultaten van de onderneming. Hieronder vindt u een herinnering aan de principes die van toepassing zijn op deze collectieve bonus die werd ingevoerd door de CAO 90, getiteld « niet-recurrente resultaatsgebonden voordelen » (hierna « bonusplan » genoemd), evenals een aantal toelichtingen met betrekking tot de procedure voor de invoering van het bonusplan, die onlangs vereenvoudigd werd.
15.03.2023
Zoals u wellicht reeds heeft gelezen in verschillende van onze communicaties en meest recent in onze vraag van de maand februari 2023, werd naar aanleiding van de arbeidsdeal een nieuwe verplichting opgelegd aan werkgevers die 20 of meer werknemers tewerkstellen om tegen ten laatste 31 maart 2023 een beleid in te voeren in hun onderneming inzake het recht op deconnectie. Binnen PC 337 werd een collectieve arbeidsovereenkomst (hierna: CAO) afgesloten om het recht op deconnectie voor de sector vast te leggen.
OVER SSN

WAAROM SSN

Het Sociaal Secretariaat der Notarissen verzorgt al decennialang de personeels- en loonadministratie van het notariaat. Ook verschillende politieke mandatarissen en vrije beroepen zoals advocaten, gerechtsdeurwaarders, apothekers en architecten doen een beroep op het SSN.

Bovendien zorgen we niet alleen voor een correcte loonverwerking, maar samen met ons juridisch departement bieden we ook ondersteuning bij de meest uiteenlopende vragen over sociale wetgeving en personeelsadministratie.

JOBS

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde medewerkers voor diverse functies in payroll en juridisch advies.

Momenteel zijn wij op zoek naar een Payroll Administrator

Stuur uw motivatiebrief en cv op ter attentie van de HR Verantwoordelijke

Sociaal Secretariaat der Notarissen VZW
t.a.v. de HR verantwoordelijke
Bergstraat 30-34
1000 Brussel
Email jobs@ssn.be

CONTACT

Contactgegevens

Heeft u vragen, opmerkingen of wenst u meer informatie over onze diensten? Contacteer ons dan gerust! Dat kan telefonisch, per mail of door ons contactformulier in te vullen.

 • Adres

  Sociaal Secretariaat
  der Notarissen van België VZW
  Bergstraat 30-34
  1000 Brussel

 • Telefoon

  02/500.14.11

 • Email

  info@ssn.be