Welkom bij het Sociaal
Secretariaat der Notarissen

Het Sociaal Secretariaat der Notarissen verzorgt al decennialang de personeels- en loonadministratie van het notariaat. Ook verschillende politieke mandatarissen en vrije beroepen zoals advocaten, gerechtsdeurwaarders, apothekers en architecten doen een beroep op het SSN.

Door bewust te focussen op het notariaat en enkele andere aanleunende sectoren, vormt het SSN een uitzondering op de regel in de sector van de sociale secretariaten. Dankzij die specialisatie beschikken onze medewerkers over een grondige kennis van de complexe sociale wetgeving voor elk van deze paritaire comit├ęs en kunnen ze een ruime dienstverlening aanbieden.

Elke aangesloten werkgever krijgt een persoonlijke payroll administrator toegewezen, die het volledige dossier opvolgt. De payroll administrators kennen hun klanten door en door en vormen het eerste aanspreekpunt. Bovendien zorgen ze niet alleen voor een correcte loonverwerking, samen met het juridisch departement en de accountmanagers bieden ze ook ondersteuning bij de meest uiteenlopende vragen over sociale wetgeving en personeelsadministratie.

Werken bij het SSN

Het SSN is steeds op zoek naar gemotiveerde nieuwe medewerkers voor payroll, administratie, klantenbezoeken, juridisch advies, projectbeheer, enz. Spreekt een job in de sector van het notariaat u aan en hebt u interesse in sociale wetgeving?

Spontaan solliciteren:


Stuur uw motivatiebrief en cv op ter attentie van de HR verantwoordelijke.Sociaal Secretariaat der Notarissen VZW
t.a.v. de HR verantwoordelijke
Bergstraat 30-34
1000 Brussel
Email : HRRecruitment@fednot.be

Contacteer ons

Heeft u vragen, opmerkingen of wenst u meer informatie over onze diensten? Contacteer ons dan gerust! Dat kan telefonisch, per mail of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Sociaal Secretariaat der Notarissen VZW
Bergstraat 30-34 - 1000 Brussel


Tel : 02/500.14.11
Fax : 02/500.14.14
Email : info@ssn.be