Sociaal Secretariaat der Notarissen

SSN Nieuws

22.09.2023
De jonge werknemer die zijn studies heeft beëindigd en die een eerste beroepsactiviteit start in oktober, november of december 2023 is vrijgesteld van bedrijfsvoorheffing gedurende het volledige vierde kwartaal van 2023 en dit voor zover hij aan bepaalde voorwaarden voldoet.
21.09.2023
Vanaf 1 april 2023 tot 31 maart 2025 kunnen werkgevers een werkhervattingspremie van 1.000 EUR aanvragen indien een werknemer na een periode van langdurige arbeidsongeschiktheid (meer bepaald vanaf één jaar onafgebroken arbeidsongeschiktheid) het werk opnieuw gedeeltelijk hervat met goedkeuring van de arbeidsarts van de mutualiteit. Deze premie heeft tot doel om de werkhervatting aan te moedigen van langdurig arbeidsongeschikten
12.09.2023
Ik heb een brief ontvangen die aangeeft dat er beslag zal worden gelegd op het loon van mijn werknemer. Wat moet ik nu concreet ondernemen?
OVER SSN

WAAROM SSN

Het Sociaal Secretariaat der Notarissen verzorgt al decennialang de personeels- en loonadministratie van het notariaat. Ook verschillende politieke mandatarissen en vrije beroepen zoals advocaten, gerechtsdeurwaarders, apothekers en architecten doen een beroep op het SSN.

Bovendien zorgen we niet alleen voor een correcte loonverwerking, maar samen met ons juridisch departement bieden we ook ondersteuning bij de meest uiteenlopende vragen over sociale wetgeving en personeelsadministratie.

JOBS

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde medewerkers voor diverse functies in payroll en juridisch advies.

Stuur uw motivatiebrief en cv op ter attentie van de HR Verantwoordelijke

Sociaal Secretariaat der Notarissen VZW
t.a.v. de HR verantwoordelijke
Bergstraat 30-34
1000 Brussel
Email jobs@ssn.be

CONTACT

Contactgegevens

Heeft u vragen, opmerkingen of wenst u meer informatie over onze diensten? Contacteer ons dan gerust! Dat kan telefonisch, per mail of door ons contactformulier in te vullen.

 • Adres

  Sociaal Secretariaat
  der Notarissen van België VZW
  Bergstraat 30-34
  1000 Brussel
  BE 0408.528.663

 • Telefoon

  02/500.14.11

 • Email

  info@ssn.be