Sociaal Secretariaat der Notarissen

SSN Nieuws

02.05.2024
Ik heb een e-mail ontvangen van de RSZ waarin ik werd geïnformeerd over de lancering van de Federal Learning Account om de opleidingen van mijn medewerkers te beheren.
25.04.2024
Vanaf 28 april 2024 genieten werknemers die een vruchtbaarheidsbehandeling of een programma voor medisch begeleide voortplanting ondergaan bescherming tegen ontslag en discriminatie. In deze news informeren we u graag omtrent de gevolgen van deze nieuwe bescherming.
17.04.2024
Ben ik verplicht om een outplacementaanbod te doen aan mijn medewerker wiens contract is beëindigd wegens medische overmacht ?
OVER SSN

WAAROM SSN

Het Sociaal Secretariaat der Notarissen verzorgt al decennialang de personeels- en loonadministratie van het notariaat. Ook verschillende politieke mandatarissen en vrije beroepen zoals advocaten, gerechtsdeurwaarders, apothekers en architecten doen een beroep op het SSN.

Bovendien zorgen we niet alleen voor een correcte loonverwerking, maar samen met ons juridisch departement bieden we ook ondersteuning bij de meest uiteenlopende vragen over sociale wetgeving en personeelsadministratie.

JOBS

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde medewerkers voor diverse functies in payroll en juridisch advies.

Stuur uw motivatiebrief en cv op ter attentie van de HR Verantwoordelijke

Sociaal Secretariaat der Notarissen VZW
t.a.v. de HR verantwoordelijke
Bergstraat 30-34
1000 Brussel
Email jobs@ssn.be

CONTACT

Contactgegevens

Heeft u vragen, opmerkingen of wenst u meer informatie over onze diensten? Contacteer ons dan gerust! Dat kan telefonisch, per mail of door ons contactformulier in te vullen.

 • Adres

  Sociaal Secretariaat
  der Notarissen van België VZW
  Bergstraat 30-34
  1000 Brussel
  BE 0408.528.663

 • Telefoon

  02/500.14.11

 • Email

  info@ssn.be