Sociaal Secretariaat der Notarissen

SSN Nieuws

25.11.2021
In paritair comité 323 voor het beheer van gebouwen, de vastgoedmakelaars en de dienstboden, werd een sectoraal protocolakkoord afgesloten. Hieronder vindt u meer informatie over de krachtlijnen die in dit akkoord uiteengezet worden.
25.11.2021
In het Aanvullend Paritair Comité voor bedienden (PC 200) is een protocolakkoord bereikt. In deze News vinden jullie meer informatie over dit akkoord en over de wijzigingen die binnenkort van kracht zullen worden.
24.11.2021
Het Overlegcomité heeft op woensdag 17 november 2021 besloten de verplichting tot telewerken opnieuw in te voeren. Om de doeltreffendheid van bovengenoemde maatregel te garanderen, heeft het Overlegcomité de werkgevers opnieuw de verplichting opgelegd om maandelijks een register bij te houden
OVER SSN

WAAROM SSN

Het Sociaal Secretariaat der Notarissen verzorgt al decennialang de personeels- en loonadministratie van het notariaat. Ook verschillende politieke mandatarissen en vrije beroepen zoals advocaten, gerechtsdeurwaarders, apothekers en architecten doen een beroep op het SSN.

Bovendien zorgen we niet alleen voor een correcte loonverwerking, maar samen met ons juridisch departement bieden we ook ondersteuning bij de meest uiteenlopende vragen over sociale wetgeving en personeelsadministratie.

JOBS

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde medewerkers voor diverse functies in payroll en juridisch advies.

Stuur uw motivatiebrief en cv op ter attentie van de HR Verantwoordelijke

Sociaal Secretariaat der Notarissen VZW
t.a.v. de HR verantwoordelijke
Bergstraat 30-34
1000 Brussel
Email jobs@ssn.be

CONTACT

Contactgegevens

Heeft u vragen, opmerkingen of wenst u meer informatie over onze diensten? Contacteer ons dan gerust! Dat kan telefonisch, per mail of door ons contactformulier in te vullen.

 • Adres

  Sociaal Secretariaat
  der Notarissen van België VZW
  Bergstraat 30-34
  1000 Brussel

 • Telefoon

  02/500.14.11

 • Email

  info@ssn.be