Sociaal Secretariaat der Notarissen

SSN Nieuws

16.05.2023
Het is weldra zomer en zoals elk jaar worden er tijdens deze periode een heel aantal studentenovereenkomsten afgesloten. Voor de tewerkstelling van studenten zijn een aantal specifieke regels van toepassing, zowel op de student als op de werkgever. Daarom lijkt het ons nuttig uw aandacht te vestigen op enkele belangrijke punten in verband met de tewerkstelling van studenten.
11.05.2023
De zoon van mijn medewerker doet volgende week zijn communie, heeft mijn medewerker hiervoor recht op een dag vakantie?
20.04.2023
Ik wil een nieuwe werknemer aanwerven voor slechts 8 uur per week. Is dit mogelijk? Zo ja, zijn er speciale voorwaarden waaraan voldaan moet worden?
OVER SSN

WAAROM SSN

Het Sociaal Secretariaat der Notarissen verzorgt al decennialang de personeels- en loonadministratie van het notariaat. Ook verschillende politieke mandatarissen en vrije beroepen zoals advocaten, gerechtsdeurwaarders, apothekers en architecten doen een beroep op het SSN.

Bovendien zorgen we niet alleen voor een correcte loonverwerking, maar samen met ons juridisch departement bieden we ook ondersteuning bij de meest uiteenlopende vragen over sociale wetgeving en personeelsadministratie.

JOBS

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde medewerkers voor diverse functies in payroll en juridisch advies.

Stuur uw motivatiebrief en cv op ter attentie van de HR Verantwoordelijke

Sociaal Secretariaat der Notarissen VZW
t.a.v. de HR verantwoordelijke
Bergstraat 30-34
1000 Brussel
Email jobs@ssn.be

CONTACT

Contactgegevens

Heeft u vragen, opmerkingen of wenst u meer informatie over onze diensten? Contacteer ons dan gerust! Dat kan telefonisch, per mail of door ons contactformulier in te vullen.

 • Adres

  Sociaal Secretariaat
  der Notarissen van Belgiƫ VZW
  Bergstraat 30-34
  1000 Brussel
  BE 0408.528.663

 • Telefoon

  02/500.14.11

 • Email

  info@ssn.be