Sociaal Secretariaat der Notarissen

SSN Nieuws

04.05.2021
Ten gevolge van de indexatie die vanaf 1 mei 2021 van kracht is in het paritair comité 216, stijgen de baremalonen en effectieve lonen met 0,23 %
28.04.2021
ik heb een verklaring van telewerk gedaan op de website van de RSZ voor de maand april, moet ik opnieuw een verklaring doen voor de maand mei als de situatie onveranderd is gebleven?
16.04.2021
De indexatie die vanaf 1 april 2021 van kracht is in het paritair comité 313
OVER SSN

WAAROM SSN

Het Sociaal Secretariaat der Notarissen verzorgt al decennialang de personeels- en loonadministratie van het notariaat. Ook verschillende politieke mandatarissen en vrije beroepen zoals advocaten, gerechtsdeurwaarders, apothekers en architecten doen een beroep op het SSN.

Bovendien zorgen we niet alleen voor een correcte loonverwerking, maar samen met ons juridisch departement bieden we ook ondersteuning bij de meest uiteenlopende vragen over sociale wetgeving en personeelsadministratie.

JOBS

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde medewerkers voor diverse functies in payroll en juridisch advies.

Momenteel zijn wij specifiek op zoek naar:

Stuur uw motivatiebrief en cv op ter attentie van de HR Verantwoordelijke

Sociaal Secretariaat der Notarissen VZW
t.a.v. de HR verantwoordelijke
Bergstraat 30-34
1000 Brussel
Email jobs@ssn.be

CONTACT

Contactgegevens

Heeft u vragen, opmerkingen of wenst u meer informatie over onze diensten? Contacteer ons dan gerust! Dat kan telefonisch, per mail of door ons contactformulier in te vullen.

 • Adres

  Sociaal Secretariaat
  der Notarissen van België VZW
  Bergstraat 30-34
  1000 Brussel

 • Telefoon

  02/500.14.11

 • Email

  info@ssn.be